Menu
Välj språk Facebook

Vimmerby Folkhögskola

Address: Bryggaregatan 8, 598 21 Vimmerby  show map
Location: Vimmerby
Guest score: 96% (64 of 67 recommend) (15 reviews)

Guest score: 96%

(64 of 67recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Services 4.2 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4.4 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Mer flexibelt

Recommended by Emma , Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Vid utlämning av nycklar bör detta kunna ske flytande. Ej vid en fast tidpunkt som kl 15.00. Instruktionen om hur nycklar ska lämnas tillbaka samt vilken tid bör skrivas på korrekt svenska. Se över och förtydliga. Då frukost ingår i priset ska detta serveras under en längre tid. Ej endast under en timma. Särskilt om boende sker under ett specifikt evenemang som Bullerby cup med tidiga matchtider kl 8 kan frukosten inte nyttjas till fullo som tänkt. Frukost bör därför serveras mellan 7-10 på morgonen.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Några tankar från vårt boende hos er.

Recommended by Barbro Karlsson, Sweden (Sweden Thu 27 Jul 2017)
“Hej! Jätte trevligt bemötande av tjejerna på turistbyrån! Frukostpersonalen på Folkhögskolan var trevlig. Det var en bra frukost. Saknade en informationspärm på rummet. Information om var man kan slänga skräp/sopor, hur det var tänkt att man skulle sköta det gemensamma utrymmet (kök, vardagsrum). Det skulle kunna vara tips på sevärdheter i närheten (inte Astrid Lindgrens värld utan andra utflyktsmål, promenadvägar/stigar, badplatser, lekplatser för barnen, mysiga caféer, mataffärer etc.). På rummet hade vi två extrasängar. De var väldigt tunna madrasser, alltså inte så sköna att sova i. Som extratäcken fick vi två dammiga fleecefiltar. Vi skakade av alla sängkläder innan vi bäddade och då märkte vi att fleecefiltarna var väldigt dammiga. Så vi valde att inte använda dem. Vanliga täcken är trevligare. Det var aningen kallt på rummet. Inte för kallt men det var lite kyligt. Det gick inte att höja värmen på elementen. Vi saknade en person på området som vi kunde fråga om saker. Det kändes onödigt att ringa/åka till turistbyrån om det. Skulle vara roligt att veta om man fick använda gymnastiksalen samt veta vilka grönområden som hör till Folkhögskolans område som man kunde få använda till bollspel, kubbspel, tennis etc. Detta är bara några saker som vi lade märke till och som vi tänkte på. Vi är annars väldigt nöjda med vår övernattning hos er! Med vänlig hälsning Barbro Karlsson med familj! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Priset

Recommended by Leffe, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Lite väl dyrt nu för en person”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Absolut inte värt en höjning med 500 kr ...

Not recommended by Siv walter (behöver ingen alias står för vad jag skriver), Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Absolut inte värt en höjning med 500 kr per dygn för avstädning av rummet. Frukosten var exakt likadan som dom andra åren vi har bott där. För 1100 kräver jag att det är riktiga sängar o en mer lite lyxös frukost än den man äter hemma. Har varit så nöjd med detta ställe övriga år men nu känner jag en djup besvikelse , såg inte en ända ansvarig när vi var där förutom han som såga träd halv åta på lördagsmorgonen på området. Kommer inte återvända hit o absolut inte rekomendera detta boende fler gånger till mina vänner, nästa gång blir de riktigt hotell för samma summa mvh Siv walter”
Overall opinion 2 of 5
Services 1 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 1 of 5

Nyckel

Recommended by Thomas, Sweden (Sweden Fri 07 Jul 2017)
“Då vi skulle vara 2 dagar på Astrid Lindgrens värld var det mindre bra att hämta nyckel först kl 15 då jag fick gå ifrån för att hämta den. Annars var det rent och snyggt. Kan verkligen rekommendera detta vidare.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Avslappnat

Recommended by Jessica, Sweden (Sweden Fri 05 Aug 2016)
“Trevligt och avslappnat boende. Mycket bra frukost”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Overnatting

Recommended by Turid, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“godt fornøyd!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

utmärkt

Recommended by ita, Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Vi är mycket nöjda. God service och blev mycket väl bemötta.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0

Mycket prisvärt!

Recommended by Go-å-gla!, Sweden (Sweden Thu 30 Jun 2016)
“Ett mycket prisvärt vandrarhem som ligger en kort promenad från centrum av Vimmerby. Fräscht och med bra utrustning. Detta kan vi varmt rekommendera!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fräsch b&b

Recommended by Lena, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2015)
“Vimmerby b&b är ett fräscht och prisvärt boendealternativ. Det ligger centralt med gångavstånd till det mesta. Frukosten var basic men god och fullt tillräcklig. Det enda negativa var att det var så lyhört att man hörde varenda ord som sades! Nu råkade vårt familjerum ligga vägg i vägg med tv-/frukost-/allrummet och vi bodde där under Bullerby cup helgen vilket innebar mycket folk, sena gemensamma middagar och hög ljudnivå. Har ingen aning om detta problemet gäller alla rum eller bara detta. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5


Booking service


Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Vimmerby Turistbyrå
    Tel: +46 492 310 10

    Opening hours
    Mon-Fri 09:00-18.00
    Sat and Sun 09:00-14:00

    info@vimmerby.com

    You may book online up until 12 hours before arrival for our hotels and up to 72 hours before arrival for our private rooms and cottages. After that, you will need to make your booking via telephone.

Booking service


Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Book with us

  • Vimmerby Turistbyrå
    Tel: +46 492 310 10

    Opening hours
    Mon-Fri 09:00-18.00
    Sat and Sun 09:00-14:00

    info@vimmerby.com

    You may book online up until 12 hours before arrival for our hotels and up to 72 hours before arrival for our private rooms and cottages. After that, you will need to make your booking via telephone.

Build: 11/11/2019 2:58:18 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6367.cbischannel-290 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews